AliX

Personvernerklæring

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Forpliktelse til Personvern

Ali X er dypt forpliktet til å beskytte personvernet til våre kunder og brukere. Vi forstår viktigheten av å håndtere personopplysninger med største forsiktighet og respekt.

Innsamling av Data

Vi samler inn personlige data som navn, adresse og e-post for å levere og forbedre våre tjenester. Bruksdata som nettleserinformasjon og IP-adresser samles også for å forstå hvordan våre tjenester brukes.

Bruk av Informasjon

Dine personopplysninger brukes til å tilby, vedlikeholde og forbedre våre tjenester. Vi kommuniserer også med deg om viktige oppdateringer og kundesupport.

Deling og Offentliggjøring

Personopplysningene dine deles ikke med tredjeparter, unntatt når det er nødvendig for drift eller som svar på juridiske forespørsler. Vi forplikter oss til ikke å selge dine personopplysninger.

Sikkerhetstiltak

Vi har implementert strenge fysiske, elektroniske og administrative prosedyrer for å beskytte dine data mot uautorisert tilgang og bruk.

Dine Rettigheter

Du har rett til å få tilgang til, korrigere eller be om sletting av dine personopplysninger. Du kan også be om begrensning av behandling og dataportabilitet.

Endringer i Erklæringen

Vår personvernserklæring kan endres over tid. Vi vil publisere eventuelle endringer på vår nettside og oppfordrer brukere til regelmessig å sjekke for oppdateringer.

Kontaktinformasjon

For spørsmål om denne personvernserklæringen eller håndteringen av dine personopplysninger, vennligst kontakt oss via våre oppgitte kontaktdetaljer.